Door: Steef
Blijf op de hoogte en volg Stefanie
12 Maart 2006 | Nederland, Wilgen
Al weken lang tel ik de nachtjes af.. en nu ineens is het zover!! 'Time flies when you're having fun' zeggen ze altijd. En dat is helemaal waar, de afgelopen weken waren echt fantastisch! Maar nu dus echt iets heel anders, niet de bekende lieve vriendjes en vriendinnetjes om me heen, geen familie, geen Subway, geen Mesacosa, geen Groningen.. maar echt even helemaal weg uit mijn vertrouwde wereldje en maar kijken wat er op mijn pad komt.. Ik heb er zin in!
Mijn wekker gaat over 3 uur en 32 minuten, echt een lange nacht wordt 't dus niet.. Maar als 'student' zijnde ben ik natuurlijk wel wat gewend! Ik ben eigenlijk ook nog helemaal niet moe.. Ik ben zó benieuwd naar wat er komen gaat!!
Ik ga nóg maar een keertje kijken of ik echt niets ben vergeten en dan is het mooi geweest voor vandaag.. bedtijd!
12 Maart 2006 - 13:41
Loes:
Je bent er nu gewoon al en nu is er geen weg meer terug!!
Liefs en kusje -
12 Maart 2006 - 15:43
Janne, Marloes En Joyce:
Heey steef!!
We zijn nu aan het kijken hoe we naar je toe kunnen komen.. Heb je je koffers al uitgepakt? Daarna snel in de zon gaan liggen he!
joyce zegt: ik ben brak en marloes was dronken jalalalala had je bij moeten zijn! over 4 maandjes weer :)
Groetjes en dikke kusss!! -
12 Maart 2006 - 18:51
Zwanita:
Skitterend! Ik zal je in de gaten houden hoor, en heel veel plezier daar! Tût -
13 Maart 2006 - 11:43
Willemijn:
Hey zus!
Veilig geland hoorde ik! Gelukkig maar! Heb je de weg naar je school kunnen vinden? Leuke mensen daaro? En lekker weertje? Ik hoor of lees het allemaal wel!
We gaan je missen!
Kus Willemijn -
13 Maart 2006 - 11:54
Esther:
Heejj Steef!!! Zit je al lekker in de Spaanse zon :)?? Ik ben benieuwd!! Kus es -
13 Maart 2006 - 13:46
Christine:
he! hoe is het daarzo in de spaanse zon het is hier erg koud..... brr..
vertel je zodra je tijd heb alles... ben heel erg benieuwd.... mis je.... kusje xx -
13 Maart 2006 - 16:12
Mams En Paps:
Hey Steffie,
zoals je ziet hebben we de site ontdekt! Die oude tuffels kunnen ook wel wat,he! We hopen dat de eerste dag goed is verlopen. Heb je een mooi appartement? Hopelijk kun je 't met de andere gasten die er wonen een beetje vinden! En op school al druk met Spaans bezig geweest? Geniet maar lekker van het mooie weer daar. Heel veel lieve groeten en houd je taai pap en mam -
13 Maart 2006 - 16:45
Hanke:
Wij willen blogs lezen, Wij willen blogs lezen!
Iedereen is erg nieuwsgierig Stevie. Dus namens iedereen verzoek ik je vriendelijk (doch heeeeeldringend:)) nu een blog te schrijven over je eerste twee dagen!!
Thank you!
Hele dikke kus
Hanke -
13 Maart 2006 - 19:46
Sander:
Ik sluit mij volledig bij Amels aan, maar ik heb meer begrip voor alle drukte die nu op je pad ligt in tegenstelling tot Amels ;)
X -
14 Maart 2006 - 07:18
Hanke:
Wat nou drukte?? Wij zijn toch gewoon het belangrijkste in je leven Steef? Ik ben echt zoooooo benieuwd naar je adventures. Maar je zal het vast druk hebben idd:D We wachten in spanning af!
kusjeeee